fbpx

Wij van Tang Soo Do Ketelaar Sport, begroeten eenieder met groot respect die de wil heeft om bij ons de kunst van Tang Soo Do te leren. Het is een sport voor jong en oud, met kids- jeugd en volwassen groepen. Wij kennen een ondergrens van 5 jaar oud voordat er met deze stijl gestart kan worden. Kinderen van 5 jaar starten bij ons in de “Tigers”.

Wij zijn een enthousiaste club met verschillende mensen, leeftijden en achtergronden die je graag als student willen opnemen binnen deze familie van Tang Soo Do-ka’s.

Tang Soo Do is één van de oudste krijgskunsten ter wereld en vindt zijn oorsprong een kleine 2000 jaar geleden in het huidige Korea. Tot op heden worden de technieken en filosofie onderwezen zoals dat vroeger ook werd gedaan.

Wij proberen deze traditionele kunst vast te houden en door te geven in onze moderne tijd. De doelstelling van Tang Soo Do is jezelf de kunst (levenswijze) eigen te maken en streven naar het uiteindelijke doel: een beter mens worden.

Tang Soo Do is een alomvattende Martial Art, bestaande uit onder andere zelfverdediging, stoot- en traptechnieken, loopvormen, wapenkunde, respect, reinheid, meditatie en concentratie. Het is niet eenzijdig en er is voor iedere liefhebber van gevechtskunsten wel wat wils. Verder kan Tang Soo Do een bijdrage leveren aan de leerprestaties, eventuele concentratieproblemen of evenwichts- stoornissen en bouwt het natuurlijk aan het zelfvertrouwen. Ben je op zoek naar meer informatie over Tang Soo Do Ketelaar Sport, kijk dan op de speciale website hiervoor: www.tangsoodo-ketelaarsport.nl

 

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Opmerkingen Details
Maandag 17:15 18:15 Zaal 4 vanaf 7 jaar - Bennie AaldersGratis proefles
Dinsdag 18:00 18:30 Zaal 4 5 t/m 7 jaar (Tigerkids) - Tonny BergervoetGratis proefles
Dinsdag 20:05 21:05 Zaal 4 volwassenen - Marc SchutGratis proefles
Donderdag 19:30 20:30 Zaal 4 t/m 17 jaar - Marc SchutGratis proefles
Donderdag 20:30 21:30 Zaal 4 Volwassenen - Marc SchutGratis proefles
Zaterdag 9:30 10:00 Zaal 4 5 t/m 7 jaar (Tigerkids) - Tonny BergervoetGratis proefles
Zaterdag 10:00 11:00 Zaal 4 beginners - Marc SchutGratis proefles
Zaterdag 11:00 12:00 Zaal 4 7e gup - Marc SchutGratis proefles