Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Ons doel is om op een verantwoorde wijze samen met u uw doelen te behalen. Dit is ons vak, onze passie.

Meer motivatie, meer resultaat, meer vitaliteit en kwaliteit!
Dit unieke begeleidingsplan bestaat uit 5 modules en helpt iedere sporter om zijn of haar doelen te realiseren. De maandelijkse afspraken met de instructeur zorgen voor een blijvende trainingsintensiteit en houden de motivatie optimaal. Uw vooruitgang wordt nauwkeurig gemeten. Het Personal Coach Systeem maakt maandelijks inzichtelijk of u goed op weg bent om uw doel te bereiken.

Fit en Gezond:
Wilt u zichzelf door meer te bewegen op korte termijn prettiger, levenslustiger en vitaler voelen? Met plezier bewegen, in uw eigen unieke hartslagzone, is de sleutel voor een gezond en beter gevoel.

Kracht en Conditie:
Is uw ambitie kracht- of duursport en wilt u zichzelf op dit gebied doelgericht verbeteren? Op basis van uw situatie en gegevens ontwikkelen we samen een schema voor optimaal resultaat.

Gezonde Rug:
Zijn het versterken van uw rugspieren en aandacht voor uw wervelkolom bijzonder belangrijk voor u? Met regelmatige rugtraining vermijdt u rugklachten en blijft uw lichaam optimaal in vorm.

Beter Figuur:
Is uw figuur belangrijk voor u? Door doelgerichte beweging, voeding en ontspanning slankt u af en slaat u de weg in naar een nieuw, positief levensgevoel.

Fit en Actief 50+:
Staat u midden in het leven en wilt u dat zo houden? Optimaal gedoseerde training, in uw eigen hartslagzone, heeft een positieve invloed op uw biologische leeftijd en garandeert een hoge levenskwaliteit.

 

Ketelaar Sport is ook te vinden op: www.fitness-info.nl 

Stel niet uit, vraag nu alle (start) informatie aan

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Ketelaar Sport in Ulft is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness,  Personal Training, Fysiotherapie,  Afvallen en meer. Bij Ketelaar Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness 

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.