Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Het verhaal van 2 zussen

Personal training; ja leuk maar niet voor ons! Dachten we! Toch wel! We zijn om en hoe.|

Wie zijn we: 2 zussen.

We zijn 2 jaar geleden begonnen met sporten bij Ketelaar met als doel; afvallen. We hebben altijd buiten gesport maar beide geveld door blessures konden we niet meer hardlopen en dus toch maar besloten dat we dan maar naar de sportschool moesten want er moesten kilo’s af. We zijn begonnen met 1 maand gratis sporten en hebben zo de funxtion ontdekt. Heel leuk 2x in de week! Best fanatiek voor ons. Maar goed uiteindelijk een jaar verder en beiden ongeveer 10 kilo erbij!!! Dit was niet de bedoeling. We kwamen aan de praat met Theo die vroeg hoe het ging. Hij vroeg het op een goed moment we waren net aan het klagen waarom we toch geen gewicht verloren…

We waren heel bang om met dat mannetje met die felle ogen te gaan sporten… kan ik het wel, hou ik het wel vol, val ik niet gigantisch door de mand, het is te duur. Kortom alle smoesjes kwamen aan bod. Maar goed uiteindelijk hebben we gekozen voor een proefles! Jeetje bloednerveus en doodzenuwachtig waren we. Maar het viel mee! Tot we de volgende dag opstonden, alles deed zeer. Spierpijn!! Overal. Maar wel een lekker gevoel.

Het voelde zo goed (ondanks de spierpijn) we zijn 12 weken 1 uur in de week met Theo gaan sporten en daarna nog eens 12 weken en nu volgen we een onderhouds cursus…

En met succes! Sporten is nu zelfs leuk. Het voelt zo goed om met een professional te sporten, de oefeningen zijn zo simpel maar zo zwaar. Hij let op je houding de uitvoering van de oefeningen waardoor er weinig of geen kans op blessures  zijn. Maar wat misschien nog wel belangrijker is dan het resultaat is je gevoel erbij. Tevens is Theo misschien nog wel gedrevener om jouw doelstelling te halen. Dit doet hij door mee te denken of het schema om te gooien als dat nodig is. Maar ook alle smoesjes van tafel te vegen en bij de kern te komen.

We zijn het afgelopen jaar zoveel sterker geworden niet alleen fysiek en conditioneel maar ook mentaal en dat is misschien nog wel het belangrijkste. Uiteindelijk blijkt dat mannetje met de felle ogen heel goed te weten waar hij het over heeft en kan dat uitdragen op een prettige, plezierige en persoonlijke manier.

Wij beiden kunnen alleen maar volmondig zeggen, wat je doel ook is, meer kracht, meer conditie, minder gewicht een beter silhouet/figuur of gewoon goed sporten; ga naar een personal trainer!

En, oh ja, we zijn samen ruim 30kg afgevallen!!

Marian en Annuska

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.