Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Het verhaal van 'een sportief Wief'

Tijdens het fietsen in het fitness gedeelte bij Ketelaar kwam terecht de opmerking van een van de instructeurs: de foem is er wel een beetje uit, of niet? Klopte helemaal. Ik had een blessure en kon niet zo veel, dacht ik. Dat werd met kracht tegengesproken want er was nog zoveel wat ik wel kon.

Zo kwam het dat ik een oefenrondje ging maken bij Theo, om te kijken waar ik wat aan kon verbeteren. En ik viel toch door de mand! Het ging maar om een half uurtje, een beetje kracht en een beetje uithoudingsvermogen en ik was doodop. Het was duidelijk: ik moest er iets aan gaan doen! Actie.
Na twee weken bij Theo wist ik ook zeker dat ik het doel wat ik voor ogen had, namelijk conditie verbeteren en het puddinglichaam weer enigszins in vorm krijgen, niet zou gaan halen wanneer ik zou doorgaan met roken. Mooi. Dat was de stok achter de deur die ik nodig had om van die verslaving af te komen. Sigaretten weg, en gas d’r op.

Ik heb menig keer het krachthonk, of de mat verlaten als een klein dood vogeltje. Kreeg ik de sportkleding nauwelijks uit om te kunnen douchen. Zo vreselijk afgemat was ik. Er zaten weken tussen waar ik dagenlang kon voelen waar de spieren zaten, en dat ik mijn mailverkeer met Theo (over de stand van zaken, welteverstaan) ondertekende met: een stief wief. Maar opgeven zat er niet bij, echt niet, dat nooit. En nu ben ik een half jaar verder.

Ik rook niet! Ik sport veel! Mijn conditie wordt steeds beter! Ik ga lekker! En het allerbelangrijkste: ik voel me er goed bij!

Iedereen die nog twijfelt over het nut van een Personal Trainer kan ik zeggen: wanneer je er zelf achterstaat en je kunt het betalen (want eerlijk is eerlijk het kost wel de nodige centen) dan moet je dit echt doen. Je gaat je grenzen verleggen en het verschil maken tussen bewegen en sporten.  Dus bij twijfel: doen.

 

Groeten van een Sportief Wief.

 

 

 

 

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.