8 weken onbeperkt sporten voor € 7,50 per week

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Ketelaar Sport in Ulft dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 100+ groepslessen per week
  • 7 dagen per week onbeperkt sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Inclusief eGym en FunXtion

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt per direct starten voor maar € 7,50 p/w. Je betaalt nu ook tijdelijk geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- waardoor je bijna de eerste twee weken gratis sport!

Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het programma. Je ontmoet dan ook direct je persoonlijke coach. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

#FITBOY

Het #FITBOY programma is speciaal ontwikkeld voor jongeren onder de 25 jaar die gericht willen sporten op hun eigen niveau en met leeftijdsgenoten! Je krijgt de beste begeleiding van een vaste coach die je helpt met voeding, oefeningen, schema’s en leefstijl. Allemaal volledig afgestemd op jouw doelen!

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Het succesvolle en bewezen BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Samen met een coach ga je aan de slag om een gezonde leefstijl te realiseren. Daarbij is BenFit meer dan een afvalprogramma en helpt je om positiever in het leven te staan, controle te hebben over lichaam en gewicht en meer te genieten!

Wekelijks
coachmoment

Het wekelijkse coachmoment wordt gecombineerd met een InBody meting. De InBody analyse meet snel en nauwkeurig de lichaamssamenstelling van de hoeveelheid vet, spier en vocht. Deze methode is veel betrouwbaarder dan meten aan de hand van BMI of gewicht. De InBody meting is van groot belang voor het meten van je voortgang!

Word slanker
én strakker

Tijdens het #FITBOY programma ga je zelf aan de slag met een vastgesteld trainingsschema en de wekelijkse challenges. Dit schema wordt gedurende het programma bijgesteld. Daarnaast kun je binnen het programma volledig gebruik maken van alle faciliteiten bij Ketelaar Sport, naast de fitness apparatuur ook zoals eGym, 100+ groepslessen, FunXtion zone, zonnebank en de uitdagende challenges!

Nog maar 12 plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is alleen geldig
voor de eerste 100 aanmeldingen, er zijn nu nog maar 12 plekken over!

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij Ketelaar Sport hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik vond mezelf nooit zo’n sportschooltype, maar nu ik toch de stap heb gezet wil ik niet meer terug. Ik voel me lekkerder, fitter en gezonder. Met de InBody meting zie ik goed hoe mijn lichaam verandert en krijg ik een goed beeld van mijn resultaten.

John 't Veld

Lid sinds 20 juni 2018

Ik ben een tijdje terug met twee vriendinnen begonnen met sporten bij Ketelaar Sport. De verschillende challenges zorgen ervoor dat we elkaar steeds verder pushen om het meeste eruit te halen!

Mieke de Koning

Lid sinds 14 maart 2014

Eerst sportte ik een tijdje bij een andere gym, maar ik voelde me daar niet zo op mijn plek. Bij Ketelaar doe ik dat wel. De sfeer is fijn en de groepslessen zijn echt heel erg leuk. Ik zou niet anders meer willen.

Hans Donkers

Lid sinds 3 april 2016

Jochem
Personal Coach

Jochem is één van de coaches verbonden aan het #FITBOY
programma bij Ketelaar Sport. Jochem begeleid je tijdens je intake
en je wekelijkse coach- en meetmomenten.