fbpx

Krachtvasten is een uitgekiende variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat wat te vergelijken is met het zgn. ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’.

 

One step closer to your ultimate goal!

Bij de 10-daagse Krachtvastenkuur denk je misschien in eerste instantie vooral aan de uiterlijke voordelen, want een lager onderhuids vetpercentage en meer spiermassa zien er toch wel fijn uit in de spiegel. Toch is het meer dan dat. Je krijgt er ook een mentale boost van, want je hebt het toch maar even geflikt die 10 dagen. Je kweekt er discipline mee (want hell no dat je de zwaarbevochte resultaten zomaar laat lopen) en als je na de kuur goed blijft krachttrainen vergroot je weer je spiermassa, spierkracht enz… Cirkeltje rond!

Snelle gezondheidswinst

Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak zwaarder ervaren dan Sportvasten. Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig. Bespreek met je Coach of Krachtvasten bij jou past.

In 10 dagen

Een van de ondersteunende voedingssupplementen in het Krachtvastenpakket is het Enzym Complex. Dit supplement bevat eiwitsplitsende enzymen en is toegevoegd aan de kuur, omdat het bijdraagt aan de vertering en opname van de eiwitten. Het eten, verteren en opnemen van eiwitten is onder andere noodzakelijk om spierafbraak tegen te gaan en spieropbouw te bevorderen.

Informatie krachtvasten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.