fbpx
Kom weer in balans met het Body & Mind programma

Leer écht ontspannen

Ik ben vaak moe, heb weinig puf om van de bank af te komen en ervaar stress, spierpijn en heb moeite met ontspannen. Ik heb moeite om de balans te vinden tussen werk, sporten, sociale contacten en ontspanning.

Herken je jezelf in één van bovenstaande regels? Dan is het Body & Mind programma speciaal voor jou gemaakt!

Tijdens het Body en Mind programma maak je kennis met Yoga, Pilates en Body Balance en leer je hoe je ook in de dagelijkse hectiek momenten kunt vinden van rust waardoor je weer tot jezelf kunt komen en volledig kan ontspannen.

Relaxercise!

Het Body & Mind programma is niet enkel relaxen, maar juist ook bewegen! Wij noemen dit: Relaxercise! Een gezonde mix van ontspanning en inspanning waardoor je jouw lichaam nog beter leert kennen en steeds meer in staat wordt gesteld om gezonder, bewuster en relaxter te leven!

Tijdens de lessen leer je technieken zoals progressieve ontspanning, meditatie, visualisatie en inspanning. Het is laagdrempelig, toegankelijk voor iedereen en niet zweverig! Wacht niet langer en vraag vandaag nog de vrijblijvende startinformatie aan en kom kennis maken in de club!

Lessen in het programma

Relaxersize, ontspannen én bewegen voor een gezonder leven!

Yoga

Tijdens het programma maak je kennis met twee vormen van yoga, namelijk Yin Yoga en Hatha Yoga. Bij Yin Yoga leer je op een rustige en ontspannen wijze de grenzen van je lichaam kennen, en verleggen! Hatha Yoga is de oudste yoga stijl en wordt gebruikt om de interne organen te stimuleren.

Pilates

Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Pilates levert tientallen resultaten op voor de beoefenaar die met regelmaat en met precisie traint. Het lichaam komt in evenwicht, de houding wordt verbeterd, zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek.

Body Balance

Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Recensies Body & Mind programma

Het Body & Mind programma heeft al veel deelnemers geholpen met een bewuster en gebalanceerder leven. Deelnemers waarderen het programma zelf met een 8,9! Vanwege het grote succes herhalen we dit programma weer. Lees hieronder enkele resultaten van onze deelnemers van voorgaande programma’s!

Als ondernemer is het lastig om werk en privé te scheiden. En als IT'er is een gezonde werkhouding ook lastig vol te houden. Daardoor had ik vaak last van mijn schouders en rug. Ik besloot mee te doen met het Body & Mind programma om meer grip te krijgen op de werk-privé balans en meer te ontspannen buiten werk. Dit is goed gelukt!

Martijn Krisman

Ondernemer

Als docent hebben we relatief veel vrije dagen, maar je bent als docent zeker niet elke vrije dag ook écht vrij. Je neemt vaak werk mee naar huis, en ook daar wachten de nodige 'taken'. Met het Body & Mind programma heb ik geleerd dat je soms best 'de boel - de boel' mag laten en soms ook gewoon een momentje voor jezelf mag nemen om weer tot jezelf te komen.

Valerie Wiedemann

Docent middelbare school

Ik heb (had) een súperdruk leven. Althans, dat vond ik zelf. Ik voelde me voor veel dingen verplicht; werk, relatie, familie, feestjes, verre reizen en natuurlijk FOMO (red. Fear Of Missing Out). Mijn leven was absoluut niet in balans, en daar was ik wel heel erg naar op zoek. Via het Body & Mind programma maakte ik kennis met Yoga en Pilates, dat was echt op mijn lijf geschreven. Superblij dat ik heb meegedaan!

Rudie van der Zeide

Beleidsmedewerker

Alles op een rijtje

Het Body & Mind programma bestaat uit het volgende:

  • Programma van 6 weken
  • Leer alles over meditatie, relaxen en balans
  • Incl. lessen Hatha Yoga, Yin Yoga, Pilates en Body Balance
  • Professionele en ervaren instructeurs
  • Kleine groepen

Wat kost het?

Als je je aanmeldt bellen we je om eventuele vragen te beantwoorden en wat extra gegevens te noteren. Daarnaast nodigen we je dan uit om kennis te komen maken met de club en ontmoet je één van de instructeurs.

Het programma duurt 6 weken en heeft een flexibel rooster.

Betaal voor het programma
Het programma kost € 15,95 per week voor een duur van 6 weken.

Jaarabonnement = korting
Sluit je een jaarabonnement af? Dan betaal je de eerste twee maanden slechts € 19,95 per maand.