fbpx
Sport met je hele gezin vanaf € 79,95 per maand

Comfortabonnement

Één abonnement voor maximaal twee volwassenen en drie inwonende kinderen t/m 17 jaar voor maar € 79,95 per maand.

Maak gebruik van de faciliteiten bij Ketelaar Sport waaronder:

  • Meer dan 100 groepslessen
  • Fitnessruimte
  • Nieuwe Free Weight Zone
  • Gekoelde dranken
  • (Infrarood) sauna

Exclusief abonnement

Één abonnement voor maximaal twee ouders of verzorgers en drie inwonende kinderen t/m 22 jaar voor maar € 99,95 per maand. 

Met dit abonnement kunnen jullie gebruik maken van alle faciliteiten uit het comfortabonnement en de:

  • Koffiecorner
  • Handdoekenservice
  • Zonnebanken
  • Moderne eGym-circle

Een gezond gezin is een gelukkig gezin!

Gezond

In elk gezond gezin mag voldoende lichaamsbeweging natuurlijk niet ontbreken. Met elkaar sporten zorgt voor extra motivatie en stelt je in de gelegenheid om elkaar te stimuleren doelen te behalen. Zo zorg je samen voor een gezonde levensstijl.

Praktisch

Behalve dat het gezinsabonnement een stuk voordeliger is dan losse sportschoolabonnement voor iedereen in het gezin, is het ook nog eens makkelijk om bij de zelfde sportschool te sporten. Je kunt elkaar een stuk makkelijker helpen met oefeningen.

Leuk

Behalve dat samen sporten goed voor je is en praktische voordelen heeft, is het ook gewoon heel erg leuk! Samen met het hele gezin doelen stellen en elkaar helpen om die te behalen brengt je als gezin nóg dichter bij elkaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie gezin?

Recensies Gezinsabonnement

Het gezinsabonnement heeft al veel leden geholpen met actiever en gezonder leven. Deelnemende gezinnen waarderen het abonnement zelfs met een 8,9!

Mijn vrouw sportte al een tijdje voor zichzelf. Na veel aandringen ben ik een keer met haar meegegaan. Maar door de kinderen waren we vaak niet in de gelegenheid om samen te gaan, terwijl ik dit een stuk leuker vond dan alleen sporten. Een ander lid bij Ketelaar Sport attendeerde ons toen op het gezinsabonnement. Een echte uitkomst voor ons gezin, de kids vermaken zich uitstekend, echt een uitkomst voor ons gezin!

Joost & Marije

en hun 2 kinderen

Sinds ons gezinsabonnement zijn we als gezin 180 graden gedraaid. Door onze verschillende banen en studerende dochter gingen we thuis vaak voor de makkelijke hap. Sinds we alleman zijn gaan sporten merken we ook dat we thuis een stuk gezonder leven. Behalve dat we fitter worden, eten we ook nog eens een stuk gezonder. Ook motiveren we elkaar om te gaan. Als iemand geen zin heeft zijn er altijd twee anderen die ervoor weten te zorgen dat we alsnog met drieën lekker aan het sporten gaan!

Anna & Edwin

en hun tienerdochter

Als alleenstaande moeder vind ik het soms een flinke uitdaging om alle schema's op elkaar af t stemmen; zwemlessen, voetbal, verjaardagen, speelafspraakjes, ouderavonden en ga zo maar door. Met drie dochters is het allemaal nog al wat. Het gezinsabonnement is voor mij een oase van rust. Ik weet in ieder geval dat we 1 of 2 keer per week allemaal op dezelfde tijd op dezelfde plek zijn. Mijn twee oudste dochters en ik zijn lekker aan het sporten en de jongste is bij de opvang, wel zo makkelijk!

Barbara

en haar 3 dochters

Vraag vandaag nog de informatie aan!