fbpx
Zeker van een schone en veilige sportomgeving

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Ketelaar Sport in Ulft dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 100+ groepslessen per week
  • 7 dagen per week onbeperkt sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het lidmaatschap en kun je alles vragen wat je wilt weten zodat er niks je in de weg staat om vliegend van start te gaan! Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

Altijd een groepssles die bij je past!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met de club tijdens je eerste bezoek en ontdek onze motiverende en gevarieerde aanbod in groepslessen. Er is altijd een les die past bij jouw niveau en motivatie! Benieuwd naar de lessen? Bekijk hier ons lesrooster!

Boby Pump

Dit programma van 30 of 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Yoga-lessen

Van stoelyoga tot intensievere vormen, of je nu net begint of elke pose uit je hoofd kent, er is altijd een les die bij je past. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke stap en helpen je naar een fitter en flexibeler leven. Let op: Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen!

Sh'Bam

Sh’Bam is de perfecte manier om in vorm te komen als je graag danst. Je danst op populaire hits , klanken die te horen zijn in de meeste trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats.

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is beperkt geldig!
Start jouw lidmaatschap bij Ketelaar Sport vandaag nog!

dagen
uur
minuten
seconden

Ketelaar Sport, Alles onder 1 dak