fbpx
Sport de eerste twee maanden voor maar € 19,95 per maand

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Ketelaar Sport in Ulft dé sportschool voor jou!  Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 100+ groepslessen per week
  • 7 dagen per week onbeperkt sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Inclusief eGym, koffie, thee & zonnebank

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt per direct starten met sporten voor maar € 19,95 per maand.

Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het lidmaatschap. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen! Dus meld je vandaag nog aan en ontdek Ketelaar Sport.

 PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!
Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaal je de eerste twee maanden € 19,95 per maand, daarna vanaf €29,95, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Schrijf je nu in voor slechts € 19,95 per maand!

De eerste twee maanden betaal je maar € 19,95. Maak gratis en vrijblijvend kennis met de club tijdens je eerste bezoek!

Kies uit 100+ groepslessen

De groepslessen zijn inclusief bij je lidmaatschap, ontdek dus elke keer weer een nieuwe manier om te bewegen. En met 100+ groepslessen per week zit er altijd iets voor je bij!

Behaal je doelen!

We stimuleren je om je doelen te behalen. Er zijn altijd meerdere trainers aanwezig om je te helpen, stimuleren en motiveren tijdens je training. Op die manier haal je het beste uit je lidmaatschap. Elke keer weer.

Word slanker
én sterker

Je kunt volledig gebruik maken van alle faciliteiten bij Ketelaar Sport, naast de fitness apparatuur ook aan de slag met bijvoorbeeld eGym, kies uit 100+ groepslessen of de zonnebank.

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is beperkt geldig!
Start jouw lidmaatschap bij Ketelaar Sport vandaag nog!

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij Ketelaar Sport hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De persoonlijke begeleiding tijdens het sporten geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Mario de Winter

Lid sinds 17 april 2018

Vanwege mijn drukke baan vind ik het lastig om te blijven bewegen, maar met het ruimte aanbod groepslessen zit er altijd wel iets bij op een moment dat het mij uitkomt!

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij Ketelaar Sport voel ik me helemaal op m’n gemak. Met name de groepslessen vind ik erg fijn. Met ruim 100 lessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002