fbpx
Volledig vrijblijvend sporten

ACTIE: SPORTEN ZONDER VERPLICHTINGEN

In deze tijd is een gezond en fit lichaam nóg belangrijker. Je bent altijd verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht. Met sporten zonder verplichting heb je geen contract, maar slechts één maand opzegtermijn. Je zit dus nergens aan vast. We hopen je snel in onze sportclub te mogen ontvangen!

Wat onze klanten vinden

Bij Ketelaar Sport hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De persoonlijke begeleiding tijdens het sporten geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Mario de Winter

Lid sinds 17 april 2018

Vanwege mijn drukke baan vind ik het lastig om te blijven bewegen, maar met het ruimte aanbod groepslessen zit er altijd wel iets bij op een moment dat het mij uitkomt!

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij Ketelaar Sport voel ik me helemaal op m’n gemak. Met name de groepslessen vind ik erg fijn. Met ruim 100 lessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002