Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Cursus zwangerschapsgym

Ben jij zwanger, uitgerekend februari, maart of april en wil je graag bewegen in combinatie met informatie over de bevalling? Geef je dan op, want Ketelaar Sport start met een nieuwe groep zwangerschapsgym op donderdag 30 november 2017.

De zwangerschapsgym bestaat uit 10 lessen. De groep blijft hetzelfde en het streven is dan ook dat de uitgerekende data bij elkaar liggen. Tijdens de eerste les zal het e.e.a. verteld worden over de houding en de bekkenbodemspieren. Vanaf de tweede les zal er worden bewogen, een warming up op muziek en oefeningen staand, zittend en liggend op de mat. Verder zal er elke les informatie gegeven worden over de bevalling, o.a. over hoe kan een bevalling beginnen, het opvangen van de weeën etc. Tevens sluiten we meestal de les af met een ontspanningsoefening, waarbij de aandacht uitgaat naar je kindje. De bekkenbodemspieren zullen we tijdens de lessen ook trainen. Tijdens les 8 vindt de partneravond plaats. We bespreken dan de nodige informatie over de bevalling. Tijdens les 10 zal het e.e.a. over de kraamtijd verteld worden. Aan het einde van de cursus krijgt een ieder een handout mee, waar alle informatie in staat en de oefeningen in beschreven staan. Zo blijf je fit tot aan de bevalling. De kosten voor deze 10 lessen bedragen € 60,00. Mocht je lid zijn van Ketelaar Sport, zijn er geen kosten aan verbonden.

De lessen worden op donderdag van 19.30-20.30 uur gegeven door Eveline Croes. Zij heeft ruim 9 jaar ervaring met het geven van zwangerschapsgym.

Geef je op via info@ketelaarsport.nl of bel 0315-631956

 

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.