Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Funxtion Interactive!

Om een beeld te kunnen krijgen van FunXtion Interactive is het belangrijk om in te zien wat FunXtion precies is. FunXtion is één van de nieuwste manieren van functioneel trainen. Tijdens functioneel trainen wordt er geen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur, maar van functionele fitnessattributen en het eigen lichaamsgewicht. Doordat je alle bewegingen met je hele lichaam moet corrigeren, train je je hele lichaam! Deze functionele oefeningen kunnen uitgevoerd worden in de speciaal aangelegde FunXtion Zone. Om jou een handje te helpen met de vele oefeningen die je kunt doen, is er nu FunXtion Interactive!

Wat is FunXtion Interactive?
FunXtion Interactive is de perfecte aanvulling op jouw FunXtion workouts. Aan de hand van een FunXtion Experience Station (een grote display) kun je namelijk zelf functionele oefeningen en challenges selecteren. Deze verschijnen vervolgens op de display, waarbij precies wordt aangegeven hoe en hoe lang je de oefeningen moet uitvoeren.

Voor wie is FunXtion Interactive?
FunXtion Interactive is voor iedereen! Of je nu jong of oud, beginner of gevorderde bent, iedereen kan vrijblijvend een kijkje nemen in de FunXtion Zone bij de FunXtion Experience Station. Zo kun je dus zelf bepalen of het iets voor jou is! Je hebt voor FunXtion Interactive ook geen aanvullingen op je abonnement nodig. Ieder Ketelaar Sport lid kan gebruik maken van de te gekke displays en zo een extra dimensie aan zijn of haar training geven.

Resultaten bijhouden
De mogelijkheden van FunXtion Interactive zijn eindeloos. Omdat het als sporter erg fijn is om te zien of je progressie maakt, kun je bij FunXtion Interactive ook al je trainingsresultaten bijhouden. Super handig!

Hoe werkt dit?
• Stap 1: Haal je persoonlijke FunXtion-bandje voor 2 euro aan de balie.

• Stap 2: Download de FunXtion App en maak een ‘My FunXtion’ account aan.

• Stap 3: Koppel je FunXtion-bandje aan jouw ‘My FunXtion’ account door de code op het bandje in jouw account toe te voegen.

• Stap 4: Scan je FunXtion-bandje aan de display en houd je resultaten eenvoudig bij!

Vragen?

Als je vragen hebt over het bijhouden van resultaten, het downloaden van de app of iets anders wat met FunXtion Interactive te maken heeft, dan staan onze medewerkers op de club graag voor je klaar.

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.