Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Positive mind

In het onderstaande overzicht een opsomming van de 'Positive mind' lessen die wij geven binnen Ketelaar Sport.

YOGA

Yoga is een les gericht op balans, kracht, ademhaling en lenigheid. Dit alles met respect voor ieders eigen grenzen. De les wordt gegeven in een vriendelijke en ongedwongen sfeer en is door het rustige tempo geschikt voor iedereen.

 

STOELYOGA

Een stoelyoga les bestaat uit het uitvoeren van milde yoga houdingen op een stoel waarbij spieren en gewrichten soepeler worden gemaakt. Ook leer je hoe je de spanning in je lichaam los kan laten waardoor het concentratievermogen en de motoriek van het lichaam zal verbeteren.

 

PILATES

Tijdens de lessen pilates komt het lichaam in evenwicht en wordt de houding verbeterd, zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek. Dit samen heeft ook veel aangename voordelen in het dagelijks leven.

 

BODYBALANCE

Bodybalance is de yoga, tai chi en pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

POWERYOGA

Poweryoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Bij poweryoga ligt de nadruk vooral op fysieke inspanning, wat een gunstig effect heeft op je conditie, kracht, flexibiliteit, concentratie, ontspanning en balans.

 

RELAXERCISE

Relaxercise is een combinatie van verschillende mind-body technieken zoals pilates, yoga, tai chi, progressieve ontspanning, meditatie, visualisatie en massage. De perfecte les wanneer je moeite hebt met ontspannen of last hebt van stress, oververmoeidheid, rugklachten of diverse ziektes.

 

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.