8 weken onbeperkt sporten voor € 15,95 per week

Welkom!

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Ketelaar Sport in Ulft dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 100+ groepslessen per week
  • 7 dagen per week onbeperkt sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Inclusief eGym en FunXtion

Niet uitstellen, gewoon doen!

Schrijf je nu in!

Je kunt per direct starten voor maar € 15,95 p/w. Je betaalt nu ook tijdelijk geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- waardoor je bijna de eerste twee weken gratis sport!

Als je je online inschrijft nemen we eerst contact met je op zodat we een afspraak kunnen plannen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over de club en het programma. Je ontmoet dan ook direct je persoonlijke coach. Deze afspraak is eventueel direct te combineren met je intake als je, net als wij, direct enthousiast bent om te beginnen!

PS. Je zit overigens na het invullen van het formulier nog nergens aan vast!

Het 'Slank de zomer in' programma

Het ‘Slank de zomer in’ programma is speciaal samengesteld voor mannen en vrouwen die nog voor de zomer wat kilo’s willen afvallen, strakker willen worden en dat op een gezonde en verantwoorde manier willen doen.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Het succesvolle en bewezen BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Samen met een coach ga je aan de slag om een gezonde leefstijl te realiseren. Daarbij is BenFit meer dan een afvalprogramma en helpt je om positiever in het leven te staan, controle te hebben over lichaam en gewicht en meer te genieten!

Wekelijks
coachmoment

Het wekelijkse coachmoment wordt gecombineerd met een InBody meting. De InBody analyse meet snel en nauwkeurig de lichaamssamenstelling van de hoeveelheid vet, spier en vocht. Deze methode is veel betrouwbaarder dan meten aan de hand van BMI of gewicht. De InBody meting is van groot belang voor het meten van je voortgang!

Word slanker
én sterker

Tijdens het ‘Slank de Zomer in’ programma ga je zelf aan de slag met een vastgesteld trainingsschema. Dit schema wordt gedurende het programma bijgesteld. Daarnaast kun je binnen het programma volledig gebruik maken van alle faciliteiten bij Ketelaar Sport, naast de fitness apparatuur ook zoals eGym, 100+ groepslessen, FunXtion zone, zonnebank en onbeperkt koffie en thee.

Nog maar 8 plekken beschikbaar!

Wacht niet te lang met inschrijven, deze aanbieding is alleen geldig
voor de eerste 100 aanmeldingen, er zijn nu nog maar 8 plekken over!

dagen
uur
minuten
seconden

Wat onze klanten vinden

Bij Ketelaar Sport hebben we veel tevreden klanten en krijgen een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Hieronder onze ambassadeurs, want wij kunnen je wel proberen te overtuigen, maar dat kunnen zij veel beter!

Ik ben pas sinds kort lid, maar ik zit nu al lekkerder in mijn vel. De persoonlijke begeleiding tijdens het coachmoment geeft mij net dat extra zetje wat ik nodig heb.

Mario de Winter

Lid sinds 17 april 2018

Vorig jaar meegedaan aan het “Slank de zomer in!” programma. Vanwege mijn drukke baan vind ik het lastig om gezond te blijven eten. Het BenFit voedingsprogramma heeft me laten inzien dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Anne de Vries

Lid sinds 23 mei 2010

Bij KetelaarSport voel ik me helemaal op m’n gemak. Met name de groepslessen vind ik erg fijn. Met ruim 100 lessen kan ik telkens wat nieuws proberen!

Judith Jonkers

Lid sinds 3 april 2002

Nick Heister
Personal coach

Dion is één van de coaches verbonden aan het Slank de Zomer in
programma bij Ketelaar Sport.Dion begeleid je tijdens je intake
en je wekelijkse coach- en meetmomenten.