Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Het verhaal van Jill

Ik zat al een poosje niet zo lekker in mijn vel en het werd tijd om mijn zelfbeeld weer eens een goede boost te geven. Ik ben toen met het Ben-Fit programma begonnen bij Ketelaar sport.

Dit onder begeleiding van Judith en het sportieve gedeelte door Theo. Na tien weken had ik er 11 kilo af en langzaam aan begon ik weer wat lekkerder in mijn vel te zitten.

Het Ben-Fit programma is een goede stap geweest naar waar ik nu ben…na die tien weken Ben-Fit, had ik de smaak te pakken met het sporten.

Naast  twee keer in de week Body pump, sport ik nog steeds een uurtje met Theo ( personal training). Op deze manier kan ik goed op gewicht blijven.

Dit ene uurtje één op één met Theo geeft me zo’n goed gevoel! Over die grens gaan en het uiterste opzoeken, dingen doen die ik niet verwacht had te kunnen, IK als Power Women, wie had dat gedacht!

En na al dát harde werken, de kers op de taart!!!...Nog even een kwartier boksen, het kost me bloed, zweet en zeker ook tranen….maar op dat moment voel ik me net ROCKY!  Kan mezelf dan ff helemaal laten gaan én als ik even een dip dag heb…. Oooh, om dan even die boks handschoenen aan te kunnen doen, is zo fijn!  Dan kom ik thuis met zo’n “ On top of the world “ gevoel.

Had nooit verwacht dat sporten dit bij mij te weeg zou kunnen brengen. Onvoorstelbaar en zo fijn!

 Jill

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.