fbpx

Aanbod

Als voeding- en leefstijlcoach richt ik mij voornamelijk op mensen met overgewicht, met als eerste doel het gewicht te verminderen. Naast het verminderen van het gewicht vind ik het erg belangrijk dat mensen zich fitter gaan voelen, meer energie hebben en beter in hun vel zitten.

Naast persoonlijke coaching zullen er regelmatig workshops en groepsconsulten plaats vinden. Tijdens deze workshops en groepsconsulten leer je op een leuke manier meer over gezonde voeding, een gezond leefpatroon, de kracht van voeding bij sport en nog veel meer!

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.yourfitlife.nl of bel: (06–44584277)

Ik ben Lysanne Pastoor, 24 jaar oud, kom oorspronkelijk uit Silvolde en woon nu in Harreveld. Ik heb de HBO-opleiding Sport- en Bewegingseducatie gevolgd aan de HAN in Nijmegen, waar ik uiteindelijk afgestudeerd ben als Sport- en Bewegingsagoog met als afstudeerrichting Sport en Voeding. Tijdens mijn opleiding merkte ik al snel dat ik de combinatie tussen het bewegen en voeding erg interessant en leuk vond, deze twee elementen zijn dan natuurlijk ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier ben ik mij dan ook meer in gaan verdiepen tijdens mijn studie, waardoor ik me ook meer ben gaan richten op het gebied van leefstijl en coaching.