Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Zwangerschapsgym bij Ketelaar Sport

De zwangerschapsgym bestaat uit 10 lessen. Gedurende deze 10 lessen blijft de groep hetzelfde, het streven is dan ook altijd dat de uitgerekende data bij elkaar liggen. De eerste les is een introductieles, tijdens deze les zal  het een en ander verteld worden over de houding en er zal uitleg gegeven worden over de bekkenbodemspieren. Vanaf de tweede les zal er worden bewogen; een warming up op muziek en oefeningen staand, zittend en liggend op de mat. Verder zal er elke les informatie gegeven worden over de bevalling; hoe kan een bevalling beginnen, het opvangen van de weeën etc. In de meeste gevallen sluiten we de les af met een ontspanningsoefening, waarbij de aandacht uitgaat naar jouw kindje. De bekkenbodemspieren zullen we tijdens deze lessen ook trainen. Wat betreft de oefeningen en informatie is het fifty fifty. Waarschijnlijk zal op les 8 (als iedereen kan) de partneravond zijn. Tijdens de partneravond komt de nodige informatie over de bevalling aan bod; hoe de partner de weeën weg kan masseren en hoe jij haar het beste kan ondersteunen tijdens het persen. Het puffen wordt voorgedaan, maar de partners hoeven zelf niet mee te puffen. De partners ervaren de partneravond als zeer prettig en vinden de praktische informatie erg fijn. Tijdens les 10 zal het een en ander over de kraamtijd verteld worden.  Aan het einde van de cursus krijgt iedereen een handout mee, waar alle informatie in staat, inclusief de oefeningen. Zo blijf je fit tot aan de bevalling.  

Voor actuele startdata bekijk onze nieuwsrubriek

 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Groepsfitness

 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen één dag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • Judo examens

  Tijdens de lesuren op zaterdag 1, donderdag 6, vrijdag 7 december 2018 zullen...

  Lees meer
 • Studentensportkaart

  Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten&...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ketelaar Sport
Debbeshoek 9-A
7071 XK Ulft

0315 – 631956

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.